Invest NL

Werken bij Invest-NL

Werken bij inleiding

Op ons kantoor in Amsterdam en vanuit huis wordt hard gewerkt aan complexe (financiële) vraagstukken. Om financierbaar te maken wat niet financierbaar lijkt. Om verschil te maken. Reken bij ons op een open en transparante sfeer, uitdagend werk, veel ruimte om te ontwikkelen met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Primair én secundair! Daarnaast word je onderdeel van een enthousiast en professioneel team met regelmatige borrels en sportieve activiteiten (bijvoorbeeld Cycling 4 Climate en padel toernooien). Doe mee met ons team 

We hebben momenteel de volgende vacature(s):

Talentpool

Zit jouw ideale vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd om bij Invest-NL aan de slag te gaan?
Stuur ons een korte motivatie en je CV naar [email protected]. Wij nemen contact met je op als er een geschikte vacature is die aansluit op jouw motivatie en CV.

Gelijke kansen voor iedereen

Invest-NL wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor toptalenten die het verschil willen maken. Wij geloven dat diversiteit ons samen beter maakt en dat jij, op basis van jouw unieke talenten en perspectieven, bijdraagt aan wat echt belangrijk is. Er is alle ruimte voor openheid, zodat jij je aangemoedigd voelt om nieuwe kennis op te doen.

Wij staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je gender, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Diverse achtergronden en gezichtspunten maken ons sterker. Zo verankeren wij onszelf in de samenleving en groeit onze denkkracht.

En wie weet maak jij binnenkort ook deel uit van ons team.

Podcast Luistertip

Invest-NL'ers Marlou Kortstee (Investment Associate) en Michiel Strijland (Business Development Manager) gingen in gesprek met Floris Hamann van Podkasteel voor de Beroepskeuzecast.

Zij nemen je mee in wat zo bijzonder is om te werken voor een impact investor, de laatste projecten en deals, nieuwe samenwerkingen, mooie vacatures, fun stuff en nog heel veel meer! 

Benieuwd naar hoe is het is om te werken bij Invest-NL?

🎧 Luister mee op Spotify

Werknemers verhalen

Bij Invest-NL werken ruim 130 professionals. Allen met verschillende expertises, passies, leeftijden, achtergronden en ervaringen. Dat maakt het werken bij Invest-NL zo interessant! Een aantal collega’s vertelt je meer, ieder met een eigen verhaal.

Werknemers verhalen

Mis niks!

Wil je op de hoogte blijven van deze en andere actuele ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of  schrijf je in voor de nieuwsbrief