Invest NL

Een routekaart voor succesvolle financiering van (kleinschalige) collectieve warmteprojecten

Op steeds meer plekken in Nederland worden de mouwen opgestroopt om te komen tot kleinschalige warmte projecten. Invest-NL merkt dat het voor veel initiatieven onvoldoende duidelijk is wat er nodig is om succesvol financiering op te halen, zowel voor de uitvoering als de exploitatie. Daarom heeft Invest-NL in samenwerking met Fakton een routekaart ontwikkeld voor succesvolle financiering van kleinschalige, collectieve, duurzame warmteprojecten in de bestaande bouw.

Invest-NL merkt dat het voor veel initiatieven onvoldoende duidelijk is wat er nodig is om succesvol financiering op te halen, zowel voor de uitvoering als de exploitatie. Daarom heeft Invest-NL in samenwerking met Fakton een routekaart ontwikkeld voor succesvolle financiering van kleinschalige, collectieve, duurzame warmteprojecten in de bestaande bouw. De bijbehorende publicatie benoemt de handvatten voor financiering die nodig zijn om een versnelling in uitrol van kleinschalige warmtenetten te realiseren.

Zo maken we financierbaar wat niet financierbaar lijkt.

Download rapport 'Advies structurering kleinschalige warmtenetten'

Contact

Als je wilt weten of Invest-NL je kan helpen bij de groeiambities van jouw start- of scale-up, neem dan contact op met Dolores de Rooij.

 

Dolores de Rooij
Senior Business Development Manager

[email protected]