Invest NL

Inzicht in financieringsmogelijkheden voor innovatieve waterstofondernemers

Tijdens de Hydrogen Business Challenger heeft Invest-NL ondernemers die werken aan innovaties voor elektrolysers en de bredere waterstof waardeketen ondersteund.

Invest-NL heeft daarom een overzicht gemaakt van de financiële, fiscale en bedrijfsontwikkelingsmiddelen per fase van technologieontwikkeling. Het overzicht is tot stand gekomen mede dankzij input van RVO, TKI Nieuw Gas en TNO. Invest-NL stelt deze kennis beschikbaar, zodat ondernemers zich makkelijker kunnen oriënteren op welke ondersteuning zij kunnen benutten bij het ontwikkelen van technologieën voor de waterstof waardeketen. 

  • Werk jij aan een innovatie voor de elektrolyser en de waterstof waardeketen? Of aan de stimulering daarvan?  
  • Werk jij aan een waterstof innovaties en heb jij een beeld bij hoe deze innovaties beter ondersteund kunnen worden en hoe de Nederlandse maakindustrie op gang geholpen kan worden? 
  • Benieuwd hoe Invest-NL kan bijdragen aan de financierbaarheid van de specifieke innovatieve cases binnen deze industrie? Neem dan contact op met Stephan!  

Jorg Gigler, TKI Nieuw Gas: 'Het vinden van de juiste financiering in verschillende fasen van volwassenheid van projecten is relevant voor elke ondernemer die werkt aan innovatieve waterstoftechnologie. Dit mooie, duidelijke overzicht van Invest-NL wijst ondernemers snel de weg.'

Download rapport Hydrogen Business Booster

Contact

Heb jij een vraag over deze case? Neem dan contact met mij op.

 

Stephan Falcão Ferreira

Business Developer