Invest NL

Nieuwe Fastlane editie om de groei van je onderneming een boost te geven

Na de succesvolle eerste editie met Willicroft, de Nieuwe Melkboer, Grassa en Rival Foods hebben Invest-NL en Foodvalley NL besloten in 2022 de focus te verbreden. Bedrijven die actief zijn op de thema’s eiwittransitie, circulaire voedselketen (regeneratieve landbouw en reststroomverwaarding), precisie landbouw en personalized nutrition kunnen zich vanaf vandaag aanmelden.

Het Fastlane programma combineert maatwerk begeleiding, persoonlijke coaching en een netwerk van experts van wereldklasse. Aan de hand van een intake, assessment en selectiedag worden vijf bedrijven geselecteerd voor deelname voor de tweede editie. Nadat elk bedrijf haar eigen doelstellingen voor het programma heeft bepaald wordt er een maatwerk plan ontwikkeld en in zes maanden in nauwe samenwerking met diverse experts uitgevoerd. Met als ultiem doel om klaar te stomen voor de volgende investeringsronde.

In de eerste editie hebben onze experts de bedrijven o.a. geholpen in het uitbreiden van het team met een eerste ‘senior’ hire, het selecteren van de juiste markt voor (internationale)  expansie en bij diverse financieringsvraagstukken.

Margot Vandevoort, Head of Operations & Finance bij Willicroft: ‘In de cruciale fase van groei is het Fastlane programma uiterst waardevol gebleken. Wij zijn beter in staat om de juiste prioriteiten te kiezen en daardoor duurzamer en sneller te groeien’

Anne Mieke van der Werf, Directeur Business Development bij Invest-NL: ‘Fastlane heeft het afgelopen jaar bewezen ondernemers de nodige professionele ondersteuning te geven met als gevaolg dat deze ondernemers hun bedrijf verder hebben kunnen opschalen. Ondernemingen en ondernemers die goed beslagen ten ijs komen met goede doordachte business plannen verkrijgen daardoor vaak sneller toegang tot financiers en/of investeerders. Door ondernemers deze ondersteuning te bieden voor het opschalen van innovatieve proposities, versnelt Invest-NL de transitie naar een klimaatneutraal en circulair voedselsysteem en maken we Nederland duurzamer en innovatiever’.

Staat jouw bedrijf aan de vooravond van snelle groei? Heb je je eerste klanten binnen? Heb je een ambitieus en divers team en de drive om impact te maken op de voedseltransitie? Meld je dan nu aan via: [email protected]

De inschrijving voor de tweede editie van Fastlane sluit 4 maart en het programma start 7 april.

Contact

Wil jij meer weten over het Fastlane programma? Ik hoor graag van je.

 

Liz Duijves
Business Development Manager

[email protected]