Invest NL

Invest-NL investeert € 5 miljoen in Seenons

Invest-NL investeert samen met CapitalT, Tablomonto, Swiss Post en Shamrock Ventures in tech-platform Seenons. Seenons wil als ‘afvalregiseur’ de circulaire transitie versnellen en heeft in totaal € 10 miljoen opgehaald.

Seenons, de broodnodige ‘afvalregisseur’, heeft als doel en missie om daadwerkelijk afval te verminderen, zonder gestrande activa of gevestigde belangen. In 4 jaar tijd is Seenons uitgegroeid van een innovatief idee naar een leidende onafhankelijk circulaire tech-platform met meer dan 75 werknemers.

Joost Kamermans, CEO en Co-Founder van Seenons: “Ons doel is om te investeren in een wereld zonder afval, wat belangrijker is dan ooit als je kijkt naar klimaatverandering, uitputting van hulpbronnen en geopolitieke spanningen die vragen om meer strategische autonomie. We streven ernaar om verbranding, het gebruik van stortplaatsen en het dumpen van afval in onze oceanen uit te bannen, aangezien er letterlijk geen tijd te verliezen is.”

“Als Invest-NL zien we de urgentie om te transformeren van een lineaire naar een circulaire economie. Het platform van Seenons is een belangrijke digitale motor voor de circulaire economie die organisaties verbindt met afval, vervolgens koppelt aan logistieke dienstverleners en verwerkers die het afval omzetten in waardevolle materialen en producten. Daarmee past Seenons perfect in onze investeringsstrategie om bedrijven te ondersteunen die de transitie naar een circulaire economie versnellen,''aldus Elwin van Rooijen, investment manager bij Invest-NL.

Naar website Seenons

Contact

Wil jij meer weten over deze investering? Neem contact op met ons!

 

Elisabeth Storm de Grave
Investment Principal

[email protected]

 

 

 

 

Elwin van Rooijen
Investment Manager

[email protected]

 

 

 

 

Marlou Kortstee
Investment Associate

[email protected]