Invest NL

Financiering van industriële technologieën

Snelgroeiende ondernemingen hebben hun eerste successen vaak al behaald. En toch blijkt in de praktijk dat snelgroeiende ondernemingen in Nederland alleen met veel moeite belangrijke vervolgstappen van hun groei kunnen financieren.

Nieuwe en bestaande (MKB) ondernemingen die met innovatieve, industriële technologie snel kunnen groeien spelen een belangrijke rol in het innovatiever en duurzamer maken van Nederland.

Vaak werken deze ondernemingen intensief samen met andere, vaak startende, bedrijven en kennisinstellingen. Zo jagen ze vernieuwing aan en creëren ze een sneeuwbaleffect dat de impact van hun innovatie veel groter maakt dan alleen de eigen onderneming.

Snelgroeiende ondernemingen hebben hun eerste successen vaak al behaald. Er is een werkend prototype, het productieproces is getest en soms is er zelfs al intensieve samenwerking met toekomstige klanten. En toch blijkt in de praktijk dat snelgroeiende ondernemingen in Nederland alleen met veel moeite belangrijke vervolgstappen van hun groei kunnen financieren.

De meeste professionele investeerders hebben een korte termijn focus. De financieringsproducten van Invest-NL bieden ook oplossingen voor de lange termijn. Hierdoor zijn we ook in staat een passende oplossing te vinden voor de financieringsrisico’s die inherent zijn aan de onzekerheid over de effecten van de technologieën van (over)morgen.

Contact

Heb je een financieringsbehoefte voor jouw (industriële) technologie? Ik kom graag met je in contact.

Frits de Vries
Senior Business Development Manager

Financiering van industriële technologieën 

[email protected]

Op zoek naar financiering van industriële technologieën?

Met enkele korte, gerichte vragen schatten wij in of jouw project of onderneming in aanmerking komt. Je krijgt direct terugkoppeling.